Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Το νέο βραχιόλι, που προβάλλει μια οθόνη αφής στο χέρι σας (video)

Μια νέα έξυπνη συσκευή έκανε την εμφάνισή της, μέσα από μια μικρή γαλλική τεχνολογική εταιρεία.


Πρόκειται για το επαναστατικό βραχιόλι Cicret, το οποίο προβάλλει μια οθόνη αφής πάνω στο χέρι εκείνου που το φορά. Μάλιστα, το βίντεο παρουσίασης της συσκευής έχει γίνει viral, ενώ λειτουργεί με έναν μικρό, ενσωματωμένο προβολέα και με μια σειρά από αισθητήρες εγγύτητας. Όπως και στα πληκτρολόγια προβολής, έτσι και το συγκεκριμένο σύστημα ανιχνεύει την κίνηση των δαχτύλων σας, μετατρέποντας την επιφάνεια του δέρματός σας σε μια οθόνη αφής, την οποία μπορείτε να λειτουργήσετε όμοια με το κινητά σας.


Το Cicret χρησιμοποιεί μια αυτόνομη έκδοση του Android ή συνδέεται με ένα smartphone μέσω Bluetooth, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα, μια θύρα micro USB, καθώς και ένα πρόγραμμα ασφάλειας, που παρέχει ανωνυμία και κρυπτογράφηση για κινητές συσκευές. Όμως, όσο συναρπαστικό και να ακούγεται, το έξυπνο βραχιόλι δεν είναι ακόμα έτοιμο για κυκλοφορία, αφού βρίσκεται σε φάση πρωτοτύπου και η ομάδα σχεδιασμού του προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω της ομώνυμης ιστοσελίδας.

Βέβαια, η ανταπόκριση που είχε στο κοινό είναι τεράστια και στην περίπτωση που αποδειχτεί έτοιμο για χρήση, το κόστος κυκλοφορίας του υπολογίζεται στα 400 δολάρια, καθώς φαίνεται ότι πολλές εταιρείες θα ενδιαφερθούν να το κλείσουν.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.