Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Καθαρό νερό σημαίνει υγεία Φίλτρο Νερού 5 Σταδιων

Φίλτρο και καθαριστής νερού 5 Σταδιων
Με αυτό το εξαιρετικό φίλτρο 5 σταδίων θα απαλλαγείτε από: χώματα, σκουπίδια, σκουριές, χλώριο, χημικά, βαρέα μέταλλα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, την άσχημη γεύση και μυρωδιά.

Το αποτέλεσμα του είναι καθαρό, διαυγές, εύγευστο νερό που μειώνει άλατα και άλλες ουσίες όπως το χλώριο το οποίο επηρεάζει την γεύση και την μυρωδιά του νερού της βρύσης σας.

Το φίλτρο του μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί εύκολα και η διάρκεια χρήσης του είναι 10.000 λίτρα.
Φίλτρο και καθαριστής νερού Απομακρύνετε αποτελεσματικά την απομάκρυνση από το νερό:
άμμος;
σκουριά?
διάφορους τύπους κατακρημνίσεων στο νερό.
βρύση με λάσπη νερού
επιβλαβείς μικροοργανισμούς.
Διάρκεια του κεραμικού φίλτρου: 6 μήνες, μετά από αυτή την περίοδο ο καθαρισμός του φίλτρου είναι απαραίτητος.
Μονο με 40 ευρό.
Η LittleWell αντιμετωπίζει τις ανησυχίες σας για τους ρύπους με την καινοτόμο τεχνολογία πολλαπλών στρώσεων φιλτραρίσματος.




Μπορεί να τοποθετηθεί στη βρύση της κουζίνας σας μέσα σε ένα λεπτό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ασφαλές, καθαρό και εξαιρετικά δοκιμαστικό νερό ακριβώς από τη βρύση της κουζίνας για μαγείρεμα και παρασκευή νόστιμου καφέ. Φιλτράρισμα μέχρι 300 Gal. του νερού της βρύσης, εξοικονομεί χρήματα και την ταλαιπωρία της αγοράς εμφιαλωμένου νερού. Θα ζείτε υγιέστερα και θα βοηθήσετε στην προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονομώντας πάνω από 2150 πλαστικά μπουκάλια νερού στα 16.9 oz. Σημείωση: Η κασέτα σφραγίζεται με κενό και συσκευάζεται ξεχωριστά.



Παρακαλούμε προσέξτε να αφαιρέσετε το πλαστικό περίβλημα από την κασέτα για να αποφύγετε ζημιές.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων απομακρύνει μια ευρύτερη γκάμα μολυσματικών ουσιών από άλλες μάρκες

Μειώνει τα χλωριούχα, φθοριούχα, μικρόβια, κύστες, μόλυβδο, υδράργυρο, λιντάνιο, ατραζίνη, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους ρύπους

Το πλυντικό κεραμικό φυσίγγιο των 0,1 μικρών διαρκεί 300 Gal. / 3 μήνες (πάνω από 2.150 πλαστικές φιάλες σε 16.9 ουγκιές)

Τοποθετείται στις περισσότερες βρύσες κουζίνας σε 1 λεπτό (δεν είναι κατάλληλη για βρύσες βρύσης)

Απολαύστε εξαιρετική γεύση από τη βρύση σας, τεχνολογία υποστήριξης από την Ατλάντα (678) 261-7611 και LittleWell@ISPRINGFilter.

Με ένα απλό τηλεφώνημα έρχεται στο σπίτι σας χωρίς κανένα κόστος πληρώνετε μόνο τη συσκευή η οποία κοστίζει 40 με ΦΠΑ  ευρώ στην τιμή προσφοράς η τοποθέτηση και τα έξοδα αποστολής +30690 609 286  Η προσφορά τοποθέτησης ισχύει μόνο για εντός Αθηνών 

Για επαρχία μόνο τα έξοδα αποστολής χωρίς τοποθέτηση προϊόντος

Φίλτρο ανταλλακτικό 9,90

Άψογη αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος (Απομακρύνει το χλώριο, τη χλωραμίνη, τα μικρόβια, τις κύστες, το μόλυβδο, τον υδράργυρο, το λινδάνιο, την ατραζίνη, τα πτητικά οργανικά συστατικά και πολλούς άλλους ρύπους)
Σταθερή απόδοση φιλτραρίσματος

Τρία σημάδια ότι πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό.


Τα σημάδια έχετε ανάγκη από ενυδάτωση περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.