Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Tο «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ» που έγινε μπουζουκοτράγουδο είναι καλός λόγος να βγάλεις διαβατήριο

Για να είμαστε δίκαιοι, όταν το ακούσετε θα συμφωνήσετε με τον τίτλο του τραγουδιού

Όλοι μας είχαμε μια υποψία ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί, αλλά προσπαθούσαμε να μη το σκεφτόμαστε, βάζαμε αυτή την προοπτική κάτω από το χαλάκι και συνεχίζαμε τις ζωούλες μας αμέριμνα. Ωστόσο, παρά τα όσα έχει τραβήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι άλλα τόσα θα τραβήξει το ελληνικό τραγούδι, αφού η μνημειώδης ατάκα του Πορτογάλου διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ» προκάλεσε το πιο τιναφτορε ελαφρολαϊκοποπ άσμα των τελευταίων χρόνων.

Η ατάκα που έγινε viral μετά το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έγινε τραγούδι και είναι ακόμη πιο κακό απ’ όσο θα φανταζόταν κανείς.



Όσο και να ευχόμαστε να μπορούσαμε να συνεχίζουμε να κωφεύουμε, ή τέλος πάντων να μείνουμε κουφοί για το υπόλοιπο της ζωής μας, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Τώρα το ακούσαμε και δεν μπορούμε να το ξεακούσουμε.

Ηθικοί αυτουργοί είναι οι Ominus και J-Paris, υποθέτουμε ότι θα τους ξανακούσουμε όταν κάποια άλλη ατάκα γίνει viral και θα αδράξουν την ευκαιρία για να βασανίσουν τα αυτιά μας με μια νέα μελοποιημένη cringeια. Φοβόμαστε μάλιστα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρουμε να το αποφύγουμε ως άκουσμα σε παραλίες, μπιτσόμπαρα και τα σχετικά.

https://luben.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.