Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Θύμα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι του ο Τόνυ Μαυρίδης

Οι δράστες ακινητοποίησαν χτυπώντας και δένοντας εκείνον και τον στιχουργό Σπύρο Βροχίδη που ήταν μαζί του και αφαίρεσαν 2.500-3.000 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων αξίας της συζύγου του


Θύμα άγριας ληστείας έπεσε ο Τόνυ Μαυρίδης μέσα στο σπίτι του επί της οδού Κομνηνού, στην Γλυφάδα, περίπου μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα. Μαζί με τον Τόνυ Μαυρίδη, στο σπίτι του ήταν και ο στιχουργός Σπύρος Βροχίδης.


Ο Μαυρίδης φαίνεται αντιλήφθηκε κάποιες ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι του και κατεβαίνοντας, οι τρεις ληστές του επιτέθηκαν, τον έβαλαν με γροθιές μέσα στο σπίτι και τον ακινητοποίησαν χτυπώντας εκείνον και τον Βροχίδη, ενώ στη συνέχεια τους έδεσαν.

Οι δράστες αφαίρεσαν 2.500-3.000 ευρώ που βρήκαν μέσα στο σπίτι και αρκετά κοσμήματα μεγάλης αξίας της συζύγου του θύματος, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.