Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Τσίπρας: Οι Έλληνες αθλητές στο Ρίο ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα

«Αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε»

Τη συγκομιδή μεταλλίων της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στη διοργάνωση, τονίζοντας πως όλη η ελληνική αποστολή επέδειξε σεμνότητα, πείσμα και επιμονή.

«Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατατάσσουν την «μικρή Ελλάδα» στην 23η θέση στον πίνακα των μεταλλίων», αναφέρει ο πρωθυπουργός και προσθέτει:

«Η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων αθλητών, αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή. Στοιχεία που επέδειξε ολόκληρη η ελληνική αποστολή. Αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο. Ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.