Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Σέξι τουαλέτες, τατουάζ, Star Wars και Γάζα στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ Καννών

Το εντυπωσιακό φόρεμα και το... σταυρουδάκι της Nabilla Benattia, η λαμπερή Αμπρόσιο, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και το σκηνικό από... έναν πολύ μακρινό γαλαξία

Εντυπωσιακές γυναίκες με ακόμη πιο εντυπωσιακές και σέξι τουαλέτες, τατουάζ σε σημεία του σώματος που προκαλούν... fuego, μεγάλη δόση από Star Wars και πολιτική διαμαρτυρία εναντίον της επίθεσης των Ισραηλινών σε Παλαιστίνιους διαδηλωτές, συνθέτουν το «ψηφιδωτό» του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Η άκρως εντυπωσιακή παρέλαση των ηθοποιών και των μοντέλων στο κόκκινο χαλί του σπουδαίου φεστιβάλ κινηματογράφου θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο. Μέχρι τότε, σε καθημερινή βάση είναι προγραμματισμένα events που ξεπερνούν σε λάμψη ακόμη και αυτό καθ' αυτό το μεγάλο κοινωνικό γεγονός των ημερών, τον πριγκιπικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ανάμεσα στο σκηνικό... αλά Star Wars και στον... Τζουμπάκα, διακρίνει κανείς πλακάτ για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ δεν λείπουν και οι δηλώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το θάνατο 62 ανθρώπων, ανάμεσά τους και πολλών παιδιών, από τα πυρά των Ισραηλινών στρατιωτών.

Ωστόσο, το όλο σκηνικό που έχει στηθεί παραπέμπει στη διαγαλαξιακή διαμάχη «κάπου μακριά, σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία», καθώς η προβολή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Star Wars σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διοργανωτών.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του σπουδαίου Τζον Τραβόλτα, 40 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του θρυλικού Grease, με το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε η μεγάλη διαδρομή του νεαρού τότε χορευτή και ηθοποιού.

Άκρως εντυπωσιακή, η Nabilla Benattia, κέρδισε σαφώς τις εντυπώσεις με το φόρεμα που αφήνει κυριολεκτικά όλη την πλάτη εκτός και το τατουάζ... σταυρουδάκι χαμηλά στη μέση, κατά την άφιξή της για την πρεμιέρα της ταινίας Solo: A Star Wars Story.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο προσέλκυσαν τα φλας των φωτογράφων που καλύπτουν το μεγάλο πολιτισμικό γεγονός από κάθε γωνιά της Γης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.