Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Δάντης απαντάει στην κριτική για το τραγούδι του που έχει προκαλέσει αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες για το νέο του τραγούδι.
«Καρ@@@ σε μισώ» λέει ο Χρήστος Δάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.

Από τις πρώτες που τοποθετήθηκαν δημόσια ήταν η Σοφία Βόσσου που έγραψε στο Facebook: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή».

Αντίστοιχη ήταν και η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου: «Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ..... μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;»

Ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να απαντήσει μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Όπως τόνισε το τραγούδι «δεν είναι σεξιστικό».

«Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου σεξιστικό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θεωρώ φασισμό οποιονδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει απαγορεύεται ο Δάντης να τραγουδάει τέτοιο τραγούδι. Είναι ενοχικοί άνθρωποι, τους βαραίνουν πράγματα από το παρελθόν τους. Δεν μπορεί να μειώσει κάτι. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει όσο και αν προσπαθούν» είπε.

 Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες για το νέο του τραγούδι. «Καρ@@@ σε μισώ» λέει ο Χρήστος Δάντης και προκάλεσε αντιδράσεις. Από τις πρώτες που τοποθετήθηκαν δημόσια ήταν η Σοφία Βόσσου που έγραψε στο Facebook: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή». 

 Αντίστοιχη ήταν και η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου: «Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ..... μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;» 

 Ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να απαντήσει μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Όπως τόνισε το τραγούδι «δεν είναι σεξιστικό». «Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου σεξιστικό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θεωρώ φασισμό οποιονδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει απαγορεύεται ο Δάντης να τραγουδάει τέτοιο τραγούδι. Είναι ενοχικοί άνθρωποι, τους βαραίνουν πράγματα από το παρελθόν τους. Δεν μπορεί να μειώσει κάτι. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει όσο και αν προσπαθούν» είπε. 




Πάμε να ακούσουμε το τραγούδι τώρα 

Και να πάψουμε πλέον να ζούμε σε αυτό το συντηρητισμό η μουσική έχει ξέσπασμα ψυχής στο εξωτερικό έχουν ειπωθεί χειρότερες λέξεις και στίχοι  οι οποίοι είναι τρεις χειρότεροι.

" Για  εμένα ο Χρήστος Δάντης είναι αξιέπαινος διότι είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με τεράστια καριέρα όπου στη πορεία της ζωής του απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ένας καθαρόαιμος ρόκ καλλιτέχνης  αυτό που αισθάνεται αυτό κάνει.!! Δεν έβαλε ποτέ μπροστά του το Σταριλίκι όπως κάνουν διάφοροι άλλοι οι οποίοι είναι και ουσιαστικά και ατάλάντοι...Μπράβο Χρήστο συνέχισε έτσι και εμείς σε αγαπάμε..."
Kαι να θυμόμαστε ότι καριόλα είναι το ξύλινο κρεβάτι... απλά έτσι για να  μην ξεχνάμε και την  ελληνική γλώσσα μας....
( jimys stasinopoylos)






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.