Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μια απλή ένεση υπόσχεται… επιμήκυνση πέους - Ακόμα και θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Το Viagra απέκτησε μόλις ανταγωνιστή, καθώς Δανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως έχουν αναπτύξει μια αποτελεσματική θεραπεία
που όχι μόνο κάνει παρελθόν τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να αυξήσει και το μέγεθος του πέους.

Και εδώ δεν μιλάμε για χαπάκια πριν από κάθε πράξη, αλλά για μία ένεση στη βάση του πέους που λύνει το πρόβλημα ισοβίως.

Το σκεύασμα αναπτύχθηκε από το Δανικό Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής (Danish Center for Regenerative Medicine - DCRM) και περιλαμβάνει την έγχυση βλαστοκυττάρων στη βάση του πέους.

Οι ερευνητές διατείνονται πως αυτό όχι μόνο αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία του πέους, αλλά το κάνει και μεγαλύτερο, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Η θεραπεία αναπτύχθηκε μάλιστα για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, καθώς ένα από τα υποπροϊόντα της επέμβασης είναι η στυτική δυσλειτουργία ή η ανικανότητα.



Οι ερευνητές λένε πως δοκίμασαν την ένεση σε μια σειρά οχτώ δοκιμών, η μελέτη τους είναι ωστόσο σε στάδιο προδημοσίευσης, κι έτσι τα λεγόμενά τους μένει να επαληθευτούν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουν στο συνέδριο της European Society of Human Reproduction and Embryology που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη, αν όμως όσα λέει ο διευθυντής του DCRM είναι αληθινά, τότε το σκεύασμα αναμένεται να αλλάξει άρδην τον τομέα.

Θα χρειαστούν πάντως περισσότερες κλινικές δοκιμές για να φανεί η αποτελεσματικότητά του…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.