Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Παραλήρημα Κασιδιάρη: Θα βάλουμε σκιάχτρο την Χριστοδουλοπούλου - "Είσαι νεοναζί κανίβαλος" απάντησε η αντιπρόεδρος της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ



Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα είπε στην ομιλία του ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει την Τασία Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα για να την βλέπουν οι μετανάστες το βράδυ σαν σκιάχτρο. Συγκεκριμένα είπε: "Κι εμείς έχουμε δικαίωμα αύριο όταν αναλάβουμε να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σκιάχτρο σε μια βραχονησίδα για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουν νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουν πίσω και τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλλουμε. Θα βάλουμε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο πάνω σε μια βραχονησίδα και έτσι θα φεύγουν και θα λύσουμε των προσφυγικών ροών".

Έντονη ήταν η αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία, παίρνοντας τον λόγο, αποκάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη "νεοναζί κανίβαλο" και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της, ώστε να ξεβρωμίσει η Βουλή από τον φασιστικό, σεξιστικό, ξενοφοβικό και ρατσιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής.

Στην επισήμανση του αντιπροέδρου, βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη ότι θα διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα προσβλητικά εκστόμισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, η κ. Χριστοδουλοπούλου «κάρφωσε» τον αντιπρόεδρο –εκείνη την ώρα- Σπύρο Λυκούδη ότι δεν επέδειξε αντανακλαστικά.

«Να έχουμε αντανακλαστικά όταν ακούγονται χυδαιότητες», είπε φανερά ενοχλημένη.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.