Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε από ανακοπή ο σχεδιαστής νυφικών της κοσμικής Θεσσαλονίκης, Βερνάρδος

ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΤΟΥ
Την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς άφησε την Τετάρτη ο Θεσσαλονικιός σχεδιαστής μόδας Βερνάρδος Βερναρδάκης.


Ο σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή χθες, από ανακοπή καρδιάς, σκορπίζοντας θλίψη στην κοσμική Θεσσαλονίκη και στους πολλούς φίλους του που είχε ανά την Ελλάδα. 


Ο καταξιωμένος δημιουργός, που δραστηριοποιούνταν και στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Η εταιρεία ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ accessories ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 κατασκευάζοντας γυναικεία αξεσουάρ μόδας (μπιζού, καπέλα, γάντια, είδη γάμου κλπ), αλλά ο Βερνάρδος Βερναρδάκης, ο οποίος έγινε γνωστός με το μικρό του όνομα, αγαπήθηκε κυρίως για τα νυφικά του που φορέθηκαν από πολλές κυρίες της Θεσσαλονίκης.

Καταξιωμένος στον χώρο της μόδας, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έχει επίσης λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ευρώπη καθώς και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι δημιουργίες του εξάγονται σε αρκετές χώρες.






Πηγή 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.