Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ντου, ξύλο και μηνύσεις στα καμαρίνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει, πετάει»

Η πρώην σύζυγος του Φερεντίνου επιβεβαίωσε στην «Espresso» ότι έκανε μήνυση στον πρωταγωνιστή

Πρωτοφανές περιστατικό με «πρωταγωνιστές» τους Παπαγιάννη - Παυλίδου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της ηθοποιού

Εικόνες ντροπής στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στη Σοφία Παυλίδου! Οι δύο πρωταγωνιστές πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή, με την ηθοποιό να μεταφέρεται τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας και κατόπιν να μηνύει τον συνάδελφό της για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

Το θερμό επεισόδιο όπως καταγγέλλει η Παυλίδου έγινε το βράδυ της Πέμπτης! Ο θίασος έζησε στιγμές απόλυτης τρέλας, μέχρι που ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέλαβε ρόλο «πυροσβέστη» και τερμάτισε τον καβγά των συναδέλφων του, πριν ακολουθήσουν χειρότερα. «Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης» επιβεβαίωσε στην «Espresso» η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου, Σοφία Παυλίδου, η οποία είναι αποφασισμένη να σύρει στα δικαστήρια τον συμπρωταγωνιστή της, αλλά και να μη χάσει τη δουλειά της στο θέατρο στα μέσα της σεζόν.

Θεατρική πηγή μάς μετέφερε καρέ καρέ το καλλιτεχνικό «μακελειό», περιγράφοντας με λεπτομέρειες το συμβάν. «Λίγο μετά το χειροκρότημα κι αφού ο θίασος αποσύρθηκε στα καμαρίνια, ο Μάνος κατηγόρησε τη Σοφία ότι προχώρησε επίτηδες παρακάτω στο κείμενο και του “έφαγε” μια ατάκα.

Η ηθοποιός τού ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να αποφύγει την περαιτέρω σύγκρουση, δικαιολογώντας τον εαυτό της ότι δεν της “βγήκε”. Ο πρωταγωνιστής όμως ήταν φοβερά εκνευρισμένος» περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Την έβρισε άσχημα: “Αυτό δεν θα το ξανακάνεις, γιατί θα σε γ@@@σω στη σκηνή” της είπε. Κατόπιν, σχεδόν ημίγυμνος βγήκε από το καμαρίνι του κι όρμηξε στο δικό της. Ανοιξε την πόρτα με κλοτσιά και μπήκε μέσα. Την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω, κι εκείνη χτύπησε σε μια καρέκλα».

Η συνέχεια βρήκε την πρώην σύζυγο του Χρήστου Φερεντίνου στον δρόμο για τα Επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας. Τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της η συνάδελφός της Κόνυ Μεταξά. Οι γιατροί, όπως έγινε γνωστό, την υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων για τα χτυπήματα στο πόδι και στη σπονδυλική στήλη, και της χορήγησαν τριήμερη άδεια. Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο μετέβη στην Αστυνομία, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του συμπρωταγωνιστή της. Αμέσως κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και, όπως πληροφορηθήκαμε, άνδρες της Αστυνομίας εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο για να τον συλλάβουν, ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης είχε φυγαδευτεί.

Η θεατρική επιχείρηση αποφάσισε να μην τινάξει στον αέρα την παράσταση «Πετάει, πετάει» τις ημέρες που έχει άδεια ανάρρωσης η Σοφία Παυλίδου. Ετσι την αντικατέστησε εκτάκτως η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη, η Αγγελική Δαλιάνη. Η ίδια, εξάλλου, έπαιζε μαζί του στην ίδια παράσταση τον συγκεκριμένο ρόλο και πέρυσι, αλλά σταμάτησε για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η τραυματισμένη ηθοποιός δεν επιθυμεί να ξαναπατήσει στο θέατρο όσο είναι εκεί ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι, μάλιστα, να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Από την άλλη, δεν θέλει να χάσει τη δουλειά της στα μέσα της σεζόν. Εγκυρη πηγή, πάντως, μας αποκάλυψε πως, παρά τη σοβαρότητα του γεγονότος, ισχυροί παράγοντες του θεάτρου Χυτήριο δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την απομάκρυνση του ηθοποιού. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από όλα τα μέλη του θιάσου για το γεγονός, όχι όμως και από τη συμπρωταγωνίστριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.