Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Καρδίτσα: Αυτός είναι ο 32χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 32χρονου που επιτέθηκε σε δυο γυναίκες την ώρα που περπατούσαν αμέριμνες...


Στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου που συνελήφθη την Τετάρτη (17/1/2018) στην Καρδίτσα για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Όπως αναφέρει το KarditsaLive.Net είναι ο άνδρας που ο 32χρονος απογευματινές ώρες της Τετάρτης (17/1) πραγματοποίησε δύο επιθέσεις σε γυναίκες μια 38χρονη και μια 34χρονη στις οδούς Γιαννιτσών και 25ης Μαρτίου στην πόλη της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία πρόκειται για τον:

-ΚΟΡΔΑΤΑ Ανδρέα του Θωμά και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε την 02-04-1986 στην Καρδίτσα.


Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καρδίτσας για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του παραπάνω ατόμου, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24410 – 80230 και 24410 – 80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.