Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Γιαγιά πνίγηκε στη Μάνδρα και λίγες ώρες μετά γέννησε η εγγονή της

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες από την περιοχή που χτυπήθηκε
Μεγάλη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη δυτική Αττική, με το χείμαρρο να παρασέρνει τα πάντα στο πέρας του, μαζί και τη ζωή 15 τουλάχιστον ανθρώπων. 


Τα θύματα της βιβλικής καταστροφής πνίγηκαν από τα ορμητικά νερά, που προκάλεσαν τον τραυματισμό 21 ανθρώπων.

Πρώτη εντοπίστηκε μία γυναίκα 82 ετών, μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, στη Μάνδρα. Λίγο αργότερα, ένας ηλικιωμένος, λίγους δρόμους παραπέρα, στην οδό Αγαμέμνωνος ανασυρόταν νεκρός. Ένας 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο στη Λεωνίδα Στάμου στη Μάνδρα. Ο 50χρονος οδηγός βυτιοφόρου ανασύρθηκε από το όχημά του που είχε παρασυρθεί στη Λεωφόρου Αθηνών – Θηβών, στη Μάνδρα. Στη Μάνδρα εντοπίστηκε νεκρή και μία γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της. Στο Ψαλίδι Μάνδρας βρέθηκε νεκρός σε ανοιχτό χώρο ένας άνδρας, ενώ η σορός μίας γυναίκας 95 ετών βρέθηκε πάνω στα κάγκελα της αυλής της χτυπημένη από αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από το χείμαρρο, στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στη Μάνδρα.

Συγκλονιστική είναι και η ιστορία του Νίκου, κατοίκου της Μάνδρας, ο οποίος χθες βίωσε την απώλεια της γιαγιάς της έγκυου συζύγου του.

Το ζευγάρι έχασε την ηλικιωμένη το πρωί, με αποτέλεσμα η εγγονή της, σύζυγος του Νίκου, να ταραχθεί τόσο, που γέννησε λίγο πριν έρθει η ώρα της. «Ο γιατρός μας συμβούλευσε λόγω της κατάστασης να προχωρήσουμε σε τοκετό» είπε. Το ζευγάρι βίωσε το θάνατο και τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες.

Όπως είπε ο Νίκος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, το όνομα της γιαγιάς θα δοθεί στην κόρη του.

«Στο τσακ προλάβαμε να βγάλουμε τον πεθερό μου και την πεθερά μου» ανέφερε ο Νίκος.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.