Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ο Πούτιν αποσύρει τον Ιβάν από την Ελλάδα;

Επιστρέφουν καβάλα σε λευκό άτι ο Φίλιππας και ο Μένιος
Μην εκπλαγείτε εάν ο Φίλιππας Βρυώνης επιστρέψει νικητής και εκ νέου ιδιοκτήτης του θρυλικό “Ε”. Το έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας. 


Μόνο που τώρα έχουμε εξελίξεις που είναι πολύ πιθανό να επιταχύνουν την έξοδο (και από τη χώρα;) του Ιβάν Σαββίδη από το κανάλι. Οι δύο-σχεδόν σοκαριστικές για τον Ιβάν-εξελίξεις είναι πρώτον ο ψυχρός πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον Βλαντιμίρ Πούτιν και ο προδιαγεγραμμένη πανωλεθρία του Σύριζα μετά την τρομακτική συμμετοχή που είχε η εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά.
Ο Ιβάν Σαββίδης ως άνθρωπος του Πούτιν βρίσκεται πλέον σε δυσμενή θέση μετά την ψυχρότητα Πούτιν-Τσίπρα. Εχοντας μάλιστα κάνει προσωπικές επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη η ΝΔ θα τον κυνηγήσει ως την Σιβηρία. Ειδικά εάν τα ποσοστά του Σύριζα πέσουν στο 6-8% και τα στελέχη του συρθούν στα ειδικά δικαστήρια.

Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει σε βάρος του Ιβαν και επειδή σαν επιχειρηματίας διαθέτει ένστικτο επιβίωσης γνωρίζει πως στην Ελλάδα πλέον δεν έχουν ζωή οι επενδύσεις του. Ασε που είναι πολύ πιθανόν να τον αποσύρει ο ίδιος ο Πούτιν από την Ελλάδα και να τον στείλει να κάνει επενδύσεις στην Τουρκία που έκλεισε μεταξύ άλλων και συμφωνίας για την εξαγορά S-400 από τη Μόσχα.

Ετσι μια νύχτα θα τα μαζέψει και θα φύγει και τότε καβάλα στο άλογο θα επιτρέψουν ο Φίλιππας και ο ανηψιός Μένιος πιο άχαστοι από ποτέ.

Για να είστε θηρία ενήμερα διαβάστε και την συνέχεια:

Μερικά 24ωρα πριν. Οι σκληροτράχηλοι και οξυδερκείς εκπρόσωποι των πλευρών Σαββίδη-Βρυώνη κάθονται στην τεράστια αίθουσα συσκέψεων. Λίγο πριν ειδικά λαγωνικά της ΚGB και της ΕΥΠ σαρώνουν τον χώρο σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν κοριούς ή μικροκάμερες.

Τα στελέχη των δύο πλευρών είναι επιφορτισμένα να ολοκληρώσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Πριν αρχίσει η σύσκεψη δύο αιθέριες υπάρξεις που φορούσαν μαύρα κολάν και κολλητά λευκά πουκάμισα σέρβιραν παγωμένα σφηνάκια βότκας. Οσοι μετείχαν στην σύσκεψη έπρεπε να κάνουν γερό κεφάλι. Αφού αντάλλαξαν τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις και τον αλληλοσεβασμό για τα δύο σπουδαία αφεντικά τους, τον Βρυώνη και τον Σαββίδη, η πλευρά του Φίλιππα έρριξε την πυρηνική βόμβα:

Για να ολοκληρωθεί η πώληση του καναλιού “Ε” ζητούμε να παραμείνει με συμβόλαιο για 10 χρόνια στο κανάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο άκουσμα του ονόματος του Μένιου τα στελέχη της πλευράς Σαββίδη έγιναν κογιότ από οργή. Λες και ο Φουρθιώτης ανάμεσα στα τόσα νούμερα της ιδιωτικής και της δημόσιας τηλεόρασης είναι ότι χειρότερο. Αλλά η πλευρά του Σαββίδη είχε την μύγα και μυγιάστηκε που λένε.

Αμέσως οι Σαββιδικοί αντέδρασαν:

Σε καμμία περίπτωση δεν δεχόμαστε αυτό τον όρο.

Ο Φουρθιώτης δεν θα μείνει στο κανάλι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε σοβαρή ενημερωτική τηλεόραση για να την παρακολουθεί και να χαίρεται ακόμη και ο Βλαδιμίρ Πούτιν. Οχι, ο Φουρθιώτης δεν χωράει στο κανάλι μας. Θέλουμε σοβαρές τηλεπερσόνες όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Λάμπης Ταγματάρχης, η Αννίτα Πάνια και ο Πιτιφρής. Την επόμενη κιόλας ώρα θα προσφύγουμε στην Δικαοσύνη και είμαστε αποφασισμένοι, εάν χρεαστεί, να μην προχωρήσουμε στην εξαγορά του καναλιού…

Οι άνθρωποι του Βρυώνη ενημέρωσαν αμέσως τον Φίλιππα για τις εξελίξεις. Εκείνος άρχισε να σκέφτεται πόσο λάθος έκανε να προχωρήσει στην πώληση του καναλιού πιεσμένος από την κυβέρνηση Σύριζα η οποία είχε στριμώξει στα σχοινιά την εταιρία του.

Ο Φίλιππας ήταν αποφασισμένος να αντιδράσει… Κάποιοι δεν αποκλείουν να ναυαγήσει η πώληση του “Ε”.

Και η πραγματική αιτία δεν θα είναι ο Μένιος…

Από την Ιόλη Πιερίδη
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.