Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Τόλης Βοσκόπουλος Στα 77 του ξεκινάει πάλι τη δουλειά στο BARAONDA

Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ BARAONDA
O μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, με την πολυετή καριέρα και πείρα του, είναι έτοιμος και φέτος τον χειμώνα να μας επαναφέρει στην μνήμη δυνατές αναμνήσεις από το παρελθόν, μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια του. 


Θα ξεκινήσει εμφανίσεις από 15 Νοεμβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Baraonda στους Αμπελόκηπους. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, όπως και πέρσι από τον ίδιο χώρο, θα μας ταξιδέψει σε νότες και μουσικές μιας άλλης εποχής του λαϊκού τραγουδιού. 

Θα είναι μαζί μας κάθε Τετάρτη βράδυ, χαρίζοντάς μας άφθονη διασκέδαση. Θυμίζουμε, ότι την περσινή χειμερινή σεζόν, ο Τόλης Βοσκόπουλος κατέπληξε τα πλήθη και το Baraonda ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του να πάρουν πολλές παρατάσεις. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, στον οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ενώθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και ισχυρότατα brand names, το Ακρωτήρι Club, το οποίο δεσπόζει στην παραλιακή κάθε καλοκαίρι, και το Dream City, το οποίο μέχρι πέρυσι ήταν στυλοβάτης της νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή του Γκάζι. 

Πλέον, συνεχίζουν μαζί και μετατρέπουν το Baraonda-Dream City σε ένα club, βγαλμένο από τα καλύτερα μαγαζιά του εξωτερικού. Εξάλλου η εντελώς διαφορετική του διαμόρφωση και η διακόσμηση του θυμίζει νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Υόρκης.

Πως πήρε την απόφαση;

Σε πολύ καλή φόρμα είναι τον τελευταίο καιρό ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Έτσι σε συννενόηση και με την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να επιστρέψει στην πίστα για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Συγκεκριμένα ξεκινά από αυτή την Τετάρτη σε γνωστό στέκι στους Αμπελόκηπους έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Καραφώτη. Γιατί λοιπόν αρνήθηκε την πρόταση από τον Νότη και απόφασισε να είναι μόνος του; Γιατί θα είναι μια φορά την εβδομάδα και το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο μαγαζί για τον Τόλη Βοσκόπουλο θα ολοκληρώνεται σχετικά νωρίς. Σαφώς και θα είναι λαϊκό πρόγραμμα αλλά χωρίς το στήσιμο που έχουν τα κλασσικά μπουζούκια. Επίσης όπως δεν μιλάμε για μεγάλη σεζόν αλλά όπως προανέφερα συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. Για την επόμενη Τετάρτη πάντως ήδη το μαγαζί είναι σχεδόν κλεισμένο καθώς είναι γνωστό πως ο αειθαλής πρίγκιπας της πίστας έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού.
js

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.