Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 17/11/2017.



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε και την Παρασκευή 17/11/2017. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στο νότιο Ιόνιο, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, όπου ενδέχεται οι καταιγίδες να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρές ριπές ανέμου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 8 έως 17 στη βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 και τοπικά 19 στη δυτική Ελλάδα, από 10 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι νότιοι έως και 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι κύρίως νοτιάδες έως 7 και τοπικα΄8 μποφόρ.




Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.