Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αναζητά άλλοθι; Έδωσε κατάθεση κ’ τον «έχουν» οι κάμερες ή βγήκε στα κανάλια πριν την κατάθεση; Γιατί;

Ο  πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία;
Αυτό αναφέρουν κάποιοι στο διαδίκτυο. Άλλοι λένε, τον φώναξαν οι αστυνομικοί , άλλοι ότι θα πάει αύριο. Πάντως φαίνεται ότι Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟΘΙ. 


Και ότι η αστυνομία-Ανθρωποκτονιών-παίζει τη γάτα με το ποντίκι. Το χει ξανακάνει. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να φανεί. Τι έχει γίνει. Πιθανόν να έχει και το DNA




Πριν καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη προχώρησε σε μία δήλωση, μιλώντας σε κανάλι. Βγαίνεις σε κανάλι, πριν καταθέσεις; ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;  Όπως είπε, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30- 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δούλευε στο ταξί και είχε πάρει κούρσα από το Κολωνάκι για το Μαρούσι. Επέλεξε εκείνη τη διαδρομή γιατί είχε κίνηση η Κηφισίας, ενώ πρόσθεσε ότι πιθανόν να τον έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται στο σημείο. 

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία. Το στενό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη ερευνά η αστυνομία…

Τις φιλικές και προσωπικές σχέσεις της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ερευνά η Αστυνομία. Παρότι στην αρχή, πληροφορίες έκαναν λόγο για αίτια και ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, φαίνεται πως τώρα οι αστυνομικοί στρέφουν το βλέμμα της στο στενό της περιβάλλον. 

Και αυτό γιατί οι 14 μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα οδηγεί τους ειδικούς στην εκτίμηση αυτή. «Μιλάμε καθαρά για ένα έγκλημα μίσους, φοβερού μίσους και ενδεχομένως φοβερού πάθους. Αποκλείεται κατά τη δική μου εκτίμηση το έγκλημα της ληστείας», λένε  συνταξιούχοι της ΕΛ.ΑΣ που βγαίνουν στα κανάλια. 

Το θέμα είναι τι λέει η ΕΛΑΣ που δεν βγαίνει στα κανάλια. Την ίδια ώρα, τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φέρει την ευθύνη του θανάτου της Δώρας. Η αδελφή της φέρεται να έγραψε ορισμένα πολύ σκληρά λόγια εναντίον του πατέρα της, τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της.



Η αδελφή της δολοφονημένης ξέσπασε μετά τις πρώτες δηλώσεις του πατέρα της για τον χαμό της κόρης του. Μετά την κηδεία της 32χρονης, ο πατέρας της δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να βρουν τον φονιά. Τίποτα άλλο. Είμαι χάλια. Δεν έχω μάθει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί το παιδί να είχε μία σχέση και επειδή χωρίσανε, ήταν μορφωμένο παιδί, να σκότωσε το παιδί. Εγώ περιμένω ότι είναι κάτι από τη δουλειά της». 

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από την οικογένεια για το πρόσωπό του, σημειώνοντας: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα γινόταν. 
Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Είχα τον τρόπο μου και μπορούσα να τα ελέγχω. Η Δώρα αν έγινε κάτι, αυτή που ήταν, ήταν από μένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά αυτά, μέρα νύχτα και τα μεγάλωσα». 

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.