Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Βιβλίο-«φωτιά»: «Έκανα σεξ με την Kate Moss και τρίο στο σπίτι του Jude Law»



«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για βραδιές γεμάτες σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά, περιλαμβάνει βιβλίο για την αλλαγή της μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης μέσω συγκροτημάτων που εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, βασισμένο σε μαρτυρίες των πρωταγωνιστών!

Στο Meet Me in the Bathroom της Lizzy Goodman, ο κιθαρίστας Anthony Rossomando περιγράφει τη ζωή ενός rock star στο Λονδίνο, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως απάτησε την σύντροφό του κάνοντας one night stand με την Kate Moss, αλλά και πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και τρίο στο σπίτι του Jude Law και της πρώτης συζύγου του, Sadie Frost, στο playroom των παιδιών τους.

«Γνώρισα την Kate στο σπίτι της Sadie… Ήμασταν όλοι “φτιαγμένοι” και παίζαμε κιθάρα. Έκανα πολύ παράξενα πράγματα εκεί, όπως τρίο στον επάνω όροφο, όπου υπήρχαν φωτογραφίες δικές της, του Jude Law και των παιδιών τους και σκεφτόμουν “τι κάνω;”», εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο κιθαρίστας των Dirty Pretty Things και συμπληρώνει ότι έκανε σεξ με το μοντέλο μετά από παρότρυνση δύο μελών του συγκροτήματος, που του είπαν «καν’ το για τις ΗΠΑ!».

Στο ίδιο βιβλίο υπάρχει και η μαρτυρία του μάνατζερ της ροκ μπάντας The Strokes, Ryan Gentles, σύμφωνα με την οποία η Drew Barrymore και ο ντράμερ Fabrizio Moretti φλέρταραν στα παρασκήνια του μουσικού φεστιβάλ Coachella και διατηρούσαν σχέση από το 2002 έως το 2007.

Παράλληλα, ο frontman του ίδιου συγκροτήματος,  Julian Casablancas, είχε φιληθεί στο στόμα με τον κωμικό ηθοποιό David Cross αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος, ενώ, μαζί με την τραγουδίστρια των The Pierces, Catherine, κάπνιζαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.