Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ελεονώρα Μελέτη:Η αλήθεια για τις νέες συζητήσεις με το Epsilon & την διπλή πρόταση που δέχθηκε

Πρόταση να αναλάβει δύο εκπομπές στο Epsilon δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με όσα η ίδια δήλωσε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην Αγορά.
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η συζήτηση με τον Βρυώνη έφερε σαν αποτέλεσμα την πρόταση για παρουσίαση του Star Academy: «Τότε, μέσα σε άλλα, ρωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Star Academy” και τους είπα πως δεν θα μπορούσα να συζητήσω κάτι τέτοιο, γιατί την περίοδο εκείνη βρισκόμουν σε συζητήσεις με άλλον σταθμό. Και μείναμε εκεί».

H Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, ότι το κανάλι της πρότεινε να παρουσιάσει και πρωινή εκπομπή: «Πριν λίγες μέρες ωστόσο έγινε και δεύτερη συνάντηση, όπου εκεί σε μία γενική πάλι συζήτηση ερωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να αναλάβω στην τρέχουσα σεζόν, το πρωινό πρόγραμμα ,για να του απαντήσω σχετικά πως δεν θα μου άρεσε να πάρω εκπομπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από άλλον συνάδελφο, και πως μια τέτοια κουβέντα θα μπορούσε να γίνει αργότερα, όπου δεν θα ίσχυαν τα τωρινά δεδομένα».


πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.