Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Tσίπρας σε Σουλτς: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται – Αιχμές για Γερμανία

«Υποφέρετε από τη έλλειψη αλληλεγγύης στην ΕΕ. Χρειάζεστε άμεσα αλληλεγγύη» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου στον πρωθυπουργό


«Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε νέο μήνυμά του για το χρέος προς τη Γερμανία, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

«Συνάντηση μεταξύ φίλων» χαρακτήρισε από την πλευρά του τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, δηλώνοντας ότι θα επιδείξει την αλληλεγγύη του και θέλει να υποστηρίξει την Ελλάδα με συγκεκριμένες δράσεις, ειδικά στο προσφυγικό. «Υποφέρετε από τη έλλειψη αλληλεγγύης στην ΕΕ. Χρειάζεστε άμεσα αλληλεγγύη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σουλτς.

«Πρέπει να στηρίξουμε μια στρατηγική που να ρυθμίζει το χρέος έως τα τέλη του 2016» δήλωσε μάλιστα ο γερμανός πολιτικός, ο οποίος επιθυμεί να βοηθήσει την Ελλάδα στο θέμα του χρέους τόσο εντός ευρωπαϊκού πλαισίου, όσο και σε γερμανικό εθνικό πλαίσιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.