Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Reuters:Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα

Σκουρλέτης φεύγει, Τσακαλώτος μένει στον επικείμενο ανασχηματισμό
To πρακτορείο Reuters, σε δημοσίευμά του, αναφέρει ότι είναι στα σχέδια του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ένας ανασχηματισμός.

Επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, το πρακτορείο αναφέρει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού για να αντιστρέψει την πτώση της δημοτικότητας του, παραμερίζοντας υπουργούς που βλέπει ως εμπόδια για την ελάφρυνση του χρέους από τους διεθνείς δανειστές. Ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αντιτίθεται σε ορισμένες βασικές ιδιωτικοποιήσεις που ζητούν οι δανειστές, είναι μεταξύ των υπουργών που θα μπορούσαν να αντικατασταθούν, λέει η ίδια πηγή, ενώ από την άλλη, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του.

«Αν αυτός (ο Τσίπρας) χρειάζεται ένα υπουργικό συμβούλιο το οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την αξιολόγηση όσο το δυνατόν ταχύτερα, τότε ένας ανασχηματισμός θα επέλυε τα σημεία διαφωνίας», δήλωσε μια πηγή στο Reuters, προσθέτοντας ότι ο ανασχηματισμός θα μπορούσε συμβεί ακόμη και μέσα σε αυτόν το μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.