Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Πάντως ο κύριος Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην τροπολογία για το κλείσιμο των μη δανειοδοτηθέντων τηλεοπτικών σταθμών, που πρόκειται να επανακαταθέσει στη βουλή.


Καθοριστική θεωρείται η άλλη εβδομάδα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών καθώς προσδιορίστηκαν για την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου οι δύο νέες διασκέψεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου θα κριθεί η συνταγματικότητα του νόμου Παππά.

Ο ίδιος Υπουργός Επικρατείας δήλωσε χθες το βράδυ στον ΣΚΑΙ εάν ο νόμος του κριθεί αντισυνταγματικός τότε θα γυρίσουμε στο παλιό καθεστώς κι «ο Θεός ξέρει τί θα γίνε».. Ο διαγωνισμός δεν θα έχει νομική βάση, τα κανάλια θα διεκδικήσουν τα λεφτά τους και δικαίως θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους νεοεισερχόμενους καναλάρχες.


Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να επιτύχει ευρεία πολιτική συναίνεση με τη συζήτηση κάθε θετικής ιδέας που υπάρχει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Είμαστε ανοιχτοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.