Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ποιος Χατζηδάκης,Θεοδωράκης,ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν γοητευτικός. Σε κατακτούσε αμέσως αν τον συναντούσες. Σε μάγευε. Είχε αυτό το χάρισμα. Ήταν και προσωπικότητα. 

Ούτε Σαμαράς, ούτε Τσίπρας, ούτε Κώστας Καραμανλής και Σημίτης. Έλα, τώρα. Κι όταν λέω προσωπικότητα εννοώ και σε επιστημονικό επίπεδο κορυφαίος στην ειδικότητά του. Αναγνωρισμένος για το κύρος του και τις γνώσεις του ως καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ.

Ήταν και μπουρδελιάρης, όμως. Και αλανιάρης. Και πότης. Και παρεατζής. Και μπουζουκόβιος. Φοβερά πράγματα. Πρωθυπουργός της Ελλάδος και στα γενέθλιά του ο Στράτος Γιδόπουλος της ΑΕΚ του πήγαινε στο Καστρί την ρεμπετατζού Ρίτα Σακελλαρίου.

Κι αυτός πουλούσε στον κοσμάκη το χαβαλέ του. «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Σα σήμερα 18 Οκτωβρίου του 1981 ξεκίνησε η πρωθυπουργία του. Η ...σοσιαλιστική αλλαγή με το...σοσιαλιστικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.