Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ισχυρή νεροποντή σαρώνει την Αττική

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα
Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές ακόμη περιοχές από την καταιγίδα που χτυπάει πολλές περιοχές της Αττικής.

Η ισχυρή νεροποντή χτυπάει τα βόρεια προάστια, το κέντρο, αλλά και τα νότια προάστια από τη Βούλα μέχρι και τον Πειραιά. Ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε αρκετούς δρόμους.

Προβλήματα σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, εξ΄ αιτίας των καταιγίδων, έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Ναύπακτο, όπου εκεί η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 20 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Επίσης, η καταιγίδα που έπληξε την Πάτρα, η οποία συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, προκάλεσε πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών και καταστήματα, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.