Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Παντρεύεται ο Αντώνης Ρέμος στην Μύκονο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ τον Ιούλιο στην Μύκονο.


Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια πολλές επαγγελματικές εμφανίσεις στο νησί, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ώστε ο γάμος του να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός, που θα προσδώσει στον ίδιο ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική υπεραξία.


Ο σχεδιασμός του γάμου έχει ανατεθεί σε γνωστή εταιρία που δραστηριοποιείται στην Μύκονο, ενώ το πάρτι που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά θα γίνει στον “NAMMOS” εκεί που ο Ρέμος οργανώνει και τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις.


Όπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Ρέμος, σε συνεργασία με τον Κώστα Πηλαδάκη, πρώην σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, έχουν φτιάξει εταιρεία που διεκδικεί να πάρει την μία άδεια για καζίνο που έχει ανακοινωθεί για την Μύκονο.


Ο Ρέμος έχει σπίτι στο νησί στην περιοχή “Φωκός”, που στο παρελθόν ήταν μία από τις μακρινές παραλίες, που προτιμούσαν οι γυμνιστές.


Στον γάμο του Ρέμου αναμένεται ότι θα υπάρξει κοσμικό και ψυχαγωγικό… ξεσάλωμα, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι θα συρρεύσουν επιχειρηματίες, εφοπλιστές, “αστέρια” και “αστεράκια”, που κινούνται μεταξύ άπλετης δημοσιότητας και γραφικότητας, κολλητοί πάσης φύσεως κλπ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μία όμορφη κορούλα τριών ετών.

πηγή 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.