Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΦΡΙΚΗ! Σακατεμένο στο νοσοκομείο το κορίτσι του Θέμου

Η Ναστάζια Μητροπούλου βρέθηκε στο σπίτι της, μέσα σε μια λίμνη αίματος
Τι συνέβη στο μοντέλο που αναστάτωνε με την παρουσία του την εκπομπή του Αναστασιάδη;

Θα μπορούσε να ήταν μια σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου. Δεν ήταν, όμως, συνέβη στ' αλήθεια και η εικόνα της λιπόθυμης Ναστάζιας Μητροπούλου μέσα σε μια λίμνη αίματος θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του αδελφού της. 

Εκείνος ήταν που βίωσε την απόλυτη φρίκη πριν από λίγες μέρες, όταν τη βρήκε σακατεμένη στο πατρικό τους σπίτι, στον Γαλατά, και τη μετέφερε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, στο Ναύπλιο, μαζί με τη μητέρα τους, τη Μαργαρίτα.

Βλέποντας σε αυτή την κατάσταση το μοντέλο που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω της και περιποιήθηκαν τα τραύματά της. Οι εικόνες που ανέβασε η ίδια στο facebook δύο μέρες μετά το ατύχημά της, θέλοντας να Πρησμένο το πρόσωπο της Ναστάζιας Μητροπούλουευχαριστήσει το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, είναι πραγματικά σοκαριστικές. Το αγγελικό πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής είναι πλέον πρησμένο από τα χτυπήματα και η ίδια έχει ράμματα στη μύτη και πάνω από τα μάτια της. Τι της συνέβη; Εδώ είναι και το «σκοτεινό» σημείο της υπόθεσης. Το πρώην «κορίτσι του Θέμου» έχει απώλεια μνήμης και -όπως ισχυρίζεται- δεν θυμάται πώς έγινε το κακό. «Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Εχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα» δήλωσε η ίδια στο protothema.gr.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που την εξέτασαν εκδήλωσαν την ανησυχία τους γι' αυτή την ξαφνική λιποθυμία της και της έκαναν μαγνητική τομογραφία, η οποία όμως δεν έδειξε κάτι που να τους θορυβήσει. Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο και πλέον έχει επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, στον Γαλατά Τροιζηνίας, όπου αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους. Η Ναστάζια, βέβαια, εξακολουθεί να πονάει πολύ, ωστόσο τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει συνεχώς μέσα από τα social media έχουν φτιάξει κάπως τη μέχρι πρότινος καταρρακωμένη ψυχολογία της. «Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη φάση» έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο facebook.

Η παρουσία στο «ΟΛΑ»

Να θυμίσουμε ότι η μελαχρινή -πλέον- καλλονή συστήθηκε στο κοινό με μακριά ξανθά μαλλιά, «κολάζοντας» τους αρσενικούς τηλεθεατές του «ΟΛΑ» με το sexy μπούστο της. Προτού καθίσει δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη, ωστόσο, η Ναστάζια Μητροπούλου είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, ύστερα από προτροπή του Μιχάλη Ασλάνη, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά. Αργότερα εργάστηκε στον «Πρωινό καφέ» ως μοντέλο και έπειτα ασχολήθηκε με το τραγούδι και τη ζωγραφική.

Πριν από μερικά χρόνια, όμως, γύρισε σελίδα και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη showbiz και να ζήσει κοντά στη φύση. «Εδώ, στον Γαλατά, περνάω υπέροχα, ζω με τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και τα ζώα μου. Τα αγαπώ τόσο πολύ, που νομίζω ότι αυτός είναι ο βασικός σκοπός της ζωής μου, να βοηθάω τα ζωάκια. Επίσης, οι φίλοι μου εδώ είναι σούπερ, είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, με πολύ καλή ψυχή, και τους λατρεύω» δήλωσε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της και συνέχισε λέγοντας ότι η ζωή της μακριά από την Αθήνα είναι πιο ήρεμη και γαλήνια.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.