Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αίσχος: Άφησε άνεργους 11.000 υπαλλήλους και κάνει πάρτι εκατομμυρίων στη Μύκονο (video)

Ξέγνοιαστος για διακοπές στη Μύκονο βρέθηκε ο Βρετανός μεγιστάνας Φίλιπ Γκριν, 
ο οποίος άφησε άνεργους 11.000 υπαλλήλους, όταν έβαλε λουκέτο στην αλυσίδα καταστημάτων BHS ένα χρόνο πριν.


Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας-κολοσσού Arcadia, αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έχει στο δυναμικό της και τα καταστήματα ρούχων Top Shop αποθανατίστηκε να επιδίδεται σε… λουτρό σαμπάνιας στο Nammos, περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Nazari1 (@sarah_nazari1) στις

Ο «σερ της μόδας», όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Φίλιπ Γκριν, είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα το προηγούμενο καλοκαίρι όταν μετά το λουκέτο, έφυγε για διακοπές ανενόχλητος με το 90 μέτρων πλωτό «παλάτι» του, το «Lionheart».

Ρεπόρτερ του δικτύου Sky News τον είχε ακολουθήσει εκείνο το διάστημα έως την Ιθάκη προκειμένου να εξασφαλίσει δηλώσεις του, όμως ο Γκριν του επιτέθηκε, γεγονός που καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral.

Ένα χρόνο μετά, ο Φίλιπ Γκριν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του γλεντώντας ξέφρενα στο πιο ακριβό στέκι της Μυκόνου, χωρίς τύψεις για τους χιλιάδες ανθρώπους που άφησε χωρίς δουλειά.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.