Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Εντοπίστηκαν δεκάδες οστά στο χωράφι που ψάχνουν για τον Μπεν [video]

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκσκαφές που ξεκίνησαν χθες το πρωί στην Κω προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα ρίξουν φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.


Από την πρώτη κιόλας ημέρα των ερευνών έγινε γνωστό πως οι έμπειροι Βρετανοί ερευνητές που βρίσκονται στο νησί έχουν πει στην Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του επί 25 χρόνια αγνοούμενου αγοριού να «προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο», ενώ βρέθηκαν ήδη πολλά οστά.

Οι ερευνητές την πρώτη μέρα δεν άνοιξαν μεγάλες τρύπες στο έδαφος αλλά αρκέστηκαν σε μια έρευνα σε βάθος 15 έως 30 εκατοστών. 


Την ίδια ώρα ο Βρετανός ερευνητής με χθεσινές του δηλώσεις στην Daily Mail δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Μπεν να είναι ζωντανός. «Κρατώ συνεχώς ανοιχτό το μυαλό μου για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στο Μπεν το 1991» δήλωσε ο Κάζινς και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα μερικά ανοιχτά σημεία στην έρευνα για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον Μπεν. 

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει στην δημιουργία πολλών μύθων και θρύλων ως προς το τι συνέβη στον Μπεν πριν από 25 χρόνια. Θα μας επιτρέψετε να τους καταρρίψουμε και να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ σήμερα».

Το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας που βρίσκεται στην Κω αποτελείται από 19 ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι θα συλλέξουν από το πρώτο χωράφι που τους υπέδειξε ο μάρτυρας στοιχεία προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση της μεγαλύτερης εξαφάνισης που έχει καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γι’ αυτό το λόγο θα χρειαστούν περίπου 10 με 12 ημέρες. Αν οι έρευνες αποδειχτούν άκαρπες τότε οι εργασίες θα συνεχιστούν στο δεύτερο χωράφι, στο σημείο δηλαδή που έκανε εργασίες ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

«Αυτό το χωράφι έχει καλλιεργηθεί σε βάθος και περιμένουμε να βρούμε εκατοντάδες οστά με τα οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», συμπλήρωσε ο Τζον Κάζινς, με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει ότι εντόπιζαν οστά σε κάθε σημείο της έρευνας. Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα, μέχρι αυτά να αναλυθούν σε εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθούν αν είναι ανθρώπινα ή από ζώα.
Η ίδια η Κέρι Νίνταμ δηλώνει «αγχωμένη» προσθέτοντας ότι «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι». «Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν τα φοβερά νέα» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας η κυρία Νίνταμ στη Daily Mirror. Ήδη στις πρώτες οχτώ ώρες των ερευνών οι Έλληνες και οι Βρετανοί αστυνομικοί που ψάχνουν στο χωράφι εντόπισαν δεκάδες οστά.





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.