Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Καλαμάτα: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στα Πηγάδια Ταϋγέτου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιάς στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στην θέση Πηγάδια, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία στις 11.10 το βράδυ και κάνει στάχτη δασικές εκτάσεις.
Η φωτιά είναι σε πολύ δύσκολο και δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα καίει σε μια χαράδρα που δεν είναι εύκολη η προσέγγιση.


Στο σημείο επιχειρούν όλη την νύχτα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσία οι οποίες το πρωί ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο κι αυτή την ώρα δίνουν μάχη εξήντα πυροσβέστες με δεκαεπτά οχήματα και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ σε λίγο φτάνουν από την Αθήνα ακόμα έντεκα άτομα πεζοπόρο.

Επιπλέον από το πρώτο φως της ημέρας το έργο των επίγειων δυνάμεων κατάσβεσης συνδράμετε και από αέρος με πέντε αεροσκάφη πεζετέλ, δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο, ενώ συντονίζει ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου, Χαράλαμπος Χιώνης. Η φωτιά δεν απειλεί τα χωριά του Ταϋγέτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.