Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Άλλους δύο φορ βλέπει για παν ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός

«Παγωμένη» παρουσιάζεται η μεταγραφή του Νιλμάρ

Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Νιλμάρ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος – σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο» - έχει δώσει κάποιες μέρες διορία στον Βραζιλιάνο για να μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ και να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για παν ενδεχόμενο οι Πειραιώτες εξετάζουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του 32χρονου άσου.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι το μέλλον του Ράφαελ Μάρτινς στη Βαλένθια είναι αβέβαιο και μία από τις πιθανές λύσεις για το μέλλον του είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνάντηση με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος είχε απασχολήσει πριν τον Νιλμάρ, αλλά λόγω των υψηλών απαιτήσεών του οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη της Αλ Νασρ.

Την ίδια στιγμή, ιστοσελίδα της Νιγηρίας υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις συζητήσει με τη Σέλτικ για να αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Αφε Αμπρόουζ.

Για το κέντρο της άμυνας πάντα απασχολούν ο Κοσταρικανός Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο και ο Βραζιλιάνος Μαουρίτσιο που γνωρίζει ο Μπέντο από τη θητεία του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.