Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Κούγιας: Επικίνδυνος ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

«Δεν θυμάμαι ποτέ Έλληνα πολίτη να υπάρχουν παιδιά και άνθρωποι στη θάλασσα και αυτός να φεύγει»

«Δεν θυμάμαι ποτέ Έλληνα πολίτη να υπάρχουν παιδιά και άνθρωποι στη θάλασσα και αυτός να φεύγει αμέσως να εξαφανιστεί για να κρύψει το σκάφος», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων του ναυαγίου.

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ALPHA χαρακτήρισε επικίνδυνο τον 77χρονο χειριστή του σκάφους λέγοντας: «επικίνδυνος είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει ότι όταν στερείς το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή, έχεις ιερή υποχρέωση να σώσεις έστω και έναν άνθρωπο».

«Είναι πρωτοφανές για μένα, δεν θυμάμαι ποτέ Έλληνα πολίτη να υπάρχουν παιδιά και άνθρωποι στη θάλασσα και αυτός να φεύγει αμέσως να εξαφανιστεί για να κρύψει το σκάφος. Και καλά αυτός, οι υπόλοιποι δεν είχαν ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους; Γιατί δεν πήραν το τιμόνι και να σώσουν ανθρώπους», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

«Όλοι οι άνθρωποι ακόμα και στα τραγικότερα δυστυχήματα ακόμα και όταν έκαναν λάθη, προσπαθούσαν να σώσουν τα θύματά τους»,  πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.